JobAlert
Service
  The green solution

  Servicemonteur Zuidoost-Nederland

  MEIKO Nederland B.V.
  Rotterdam, Netherlands
  Reference number 757-777
  Service/ customer service
  Experienced

  Als servicemonteur bij MEIKO speel je een cruciale rol in het onderhoud en de reparatie van MEIKO's state-of-the-art reinigingsmachines. Of deze machines nu in restaurants of zorginstellingen staan, jij bent de specialist die ervoor zorgt dat ze altijd in topconditie verkeren. Van het repareren van vaatwassers in gezellige restaurants tot het aanpakken van uitdagende reinigingsmachines in ziekenhuizen, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

  Over ons

  Maak kennis met MEIKO, een toonaangevende leverancier van professionele reinigings- en desinfectiesystemen voor de horeca, gezondheidszorg en andere sectoren. We zijn trots op onze innovatieve en betrouwbare producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We zijn als het ware de 'Rolls Royce' onder de machines, altijd klaar om te presteren!

  Jouw profiel

  • MBO-denkniveau en de capaciteit om complexe schema's te lezen.
  • Affiniteit met of relevante ervaring in elektrotechniek of grootkeukentechniek.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, aangezien je bij verschillende klanten komt en het gezicht van MEIKO bent.
  • Rijbewijs B, zodat je met jouw werkbus door heel Zuidoost-Nederland naar klanten kunt reizen.

  Wat bieden wij

  • Competitief salaris: we bieden een aantrekkelijk salarispakket, variërend van € 2.500,00 tot € 3.900,00 per maand, afhankelijk van je ervaring en prestaties.
  • Uitdagende werkomgeving: je krijgt de kans om te werken in een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je je technische vaardigheden kunt ontwikkelen en je professioneel kunt groeien.
  • Opleidingsmogelijkheden: als onderdeel van jouw groei bieden we uitgebreide opleidingen en trainingen via onze eigen MEIKO Academy. Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Hecht team: bij MEIKO kom je terecht in een hecht en gezellig team van collega's. Samenwerking en ondersteuning staan centraal, en je zult merken dat je altijd kunt rekenen op de hulp van je collega’s.
  • Vrijheid in je functie: we geloven in de kracht van autonomie. In deze rol krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken en initiatieven te nemen om de klanttevredenheid te verbeteren.
  • Hoogwaardige producten: je krijgt de kans om te werken met de nieuwste state-of-the-art MEIKO-producten. Hiermee kun je niet alleen je technische vaardigheden aanscherpen, maar ook je stempel drukken op de branche door bij te dragen aan de prestaties en betrouwbaarheid van onze machines.
  • Secundaire: naast het salaris bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, dienstreizenvergoeding en vakantiegeld.

  We kijken er naar uit om ons team uit te breiden en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst bij MEIKO.

  Solliciteer nu!

  Geïnteresseerd? Neem contact op met Suzanne via telefoon (0639513025) of stuur een e-mail naar
  Tot snel!

  Your contact person
  Suzanne Franken