JobAlert
Service après-vente
  The green solution

  Plaatsingsmonteur

  MEIKO Nederland B.V.
  Rotterdam, Netherlands
  N° de réf. : 733-766
  Service technique/ Conception
  Expérimentés

  Als plaatsingsmonteur bij MEIKO ben jij de expert die verantwoordelijk is voor de plaatsing en montage van onze MEIKO machines. Of het nu gaat om een glazenspoelmachine achter de bar van een restaurant of een geavanceerde bandtransportmachine voor het reinigen van kunststof bekers: na ons inwerktraject weet jij precies hoe ze draaiklaar te maken. Jij zorgt ervoor dat de machines op hun plek komen te staan door ze naar binnen te verplaatsen en zet ze in elkaar. Samen met ons team van toegewijde collega’s, waaronder sales support, plaatsingsmonteurs en een ervaren projectmanager, speel je een sleutelrol in het naadloos en vakkundig plaatsen van MEIKO’s geavanceerde machines.

  Tijdens de plaatsing van onze apparatuur houd je contact met onze projectmanager, de klant, de loodgieter en de elektricien, hierdoor zorg jij ervoor dat het gehele plaatsingsproces soepel verloopt.

  Wie zijn wij?

  Maak kennis met MEIKO, een vooraanstaande leverancier van professionele reinigings- en desinfectiesystemen voor de horeca, gezondheidszorg en andere sectoren. Met trots presenteren we onze innovatieve en betrouwbare producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. We zijn de Rolls Royce onder de machines!

  Wie ben jij?

  • Een MBO-denkniveau of gelijkwaardig Je vindt het leuk om te sleutelen aan nieuwe machines.
  • Het inzicht om opstellings-/installatietekeningen te kunnen lezen.
  • Affiniteit of relevante ervaring in de elektrotechniek of grootkeukentechniek.
  • Goede communicatieve vaardigheden: je komt bij verschillende klanten en bent daarbij het gezicht van MEIKO.
  • Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en machines te tillen.
  • Een rijbewijs B, zodat je met jouw werkbus door heel Nederland kan toeren. 

  Wat bieden wij?

  • Competitief salaris: we bieden een aantrekkelijk salarispakket, variërend van € 3.000,00 tot € 3.700,00 per maand, afhankelijk van je ervaring en prestaties.
  • Uitdagende werkomgeving: je krijgt de kans om te werken in een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je je technische vaardigheden kunt ontwikkelen en je professioneel kunt groeien.
  • Opleidingsmogelijkheden: als onderdeel van jouw groei bieden we uitgebreide opleidingen en trainingen via onze eigen MEIKO Academy. Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Hecht team: bij MEIKO kom je terecht in een hecht en gezellig team van collega's. Samenwerking en ondersteuning staan centraal, en je zal merken dat je altijd kunt rekenen op de hulp van je collega’s.
  • Vrijheid in je functie: we geloven in de kracht van autonomie. In deze rol krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken en initiatieven te nemen om de klanttevredenheid te verbeteren.
  • Hoogwaardige producten: je krijgt de kans om te werken met de nieuwste state-of-the-art MEIKO-producten. Hiermee kun je niet alleen je technische vaardigheden aanscherpen, maar ook je stempel drukken op de branche door bij te dragen aan de prestaties en betrouwbaarheid van onze machines.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: naast het salaris bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, dienstreizenvergoeding en vakantiegeld.

  Solliciteer nu!

  We kijken er naar uit om ons team uit te breiden en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst bij MEIKO.

  Geïnteresseerd? Neem contact op met Suzanne via telefoon (0639513025) of stuur een e-mail naar

  Tot snel!

  Votre interlocuteur
  Suzanne Franken